Opgeleverde projecten

Almelo, 13 levensloopbestendige woningen 'Plan Aadijk' 18182_AI_stp_1_v02-zonder-tekst.jpg

Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. De auto voor de deur en het gehele woonprogramma op de begane grond. De woningen hebben een gasloze installatie.
Bovendien zijn er ruime mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen.

Woningtype-B1.png
Woningtype B1


Almelo, 12 vrije sector kavels 'Plan Aadijk'18182_AI_VVDJI_0093_V03.jpg

Op de vrije sector kavels hebben de kopers de mogelijkheid gehad om een woning geheel naar eigen inzicht en wens te laten realiseren, door een zelf gekozen bouwer.
Het enige waar rekening mee moest worden gehouden waren. de bebouwingslijnen en de maximale hoogte. De ontwerpen zijn welstandsvrij.


Westerhaar, 8 levensloopbestendige woningenWesterhaar-website.jpg

De 8 levensloopbestendige woningen zijn gerealiseerd in het woningbouwplan Kruidenwijk in Westerhaar-Vrienzenveensewijk. De woningen, met een oppervlak van ca. 98 m2, hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. 

Bouwnummers-01-03-05-07-Westerhaar.png
Bouwnummers 01, 03, 05 en 07


Ameide, 36 appartementen en 17 grondgebonden woningenDJI_0362.jpg

Aan de rand van Ameide, grenzend aan natuurgebied de Zouweboezem, ligt de wijk 't Zouweveld. Hier hebben Herkon en Vazet 36 appartementen en 17 grondgebonden woningen ontwikkeld.

De appartementen (Roerdomp en Purperreiger) en de 17 woningen zijn gerealiseerd aan de zuidzijde van het plangebied en worden aan twee zijden ontsloten door water.


Joure, 12 levensloopbestendige woningenJoure-Zuiderveldhof-1.jpg

Confortabel wonen is het uitgangspunt  voor de 12 levensloopbestendige woningen in plan ‘Súderfjild’.
Géén appartement, maar een comfortabele, onderhoudsarme en energiezuinige woning die standaard voorzien is van een gasloze installatie. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle woonfuncties op de begane gronnd.
Het plan aan de Koningin Julianalaan omvat 12 levensloopbestendige woningen met het volledig woonprogramma op de begane grond, op loopafstand van het centrum.

Opgeleverd februari 2019.

Bouwnummers-type-A-01-05-09-11-Joure.png
Woningtype A bouwnummers 03, 05, 09 en 11


Heeten, 11 koopappartementen ‘Gouwepark’ Heeten-Ijsselgouwe-2-2.jpg

In het plan IJsselgouwe te Heeten heeft Vazet creatie 11 koopappartementen gerealiseerd.
Het gebouw bestaat uit 3 woonlagen. De hoofdentree is opgedeeld in 2 toegangen: 1 toegang naar het trappenhuis en 1 toegang naar de centrale hal.
 
Opgeleverd december 2018.


Assen, 18 patio-koopwoningen Assen-Marsbrink-1.jpg

In de woonwijk Marsdijk heeft Vazet creatie in samenwerking met Stichting Seniorenbouw 18 patio-koopwoningen ontwikkeld.

Het plan kenmerkt zich door de ruime en groene opzet met alle voorzieningen binnen handbereik. De 4 verschillende woningtypes zijn gesitueerd rondom een centraal hof en richten zich naar de groene omgeving. De woningen worden ontsloten vanaf de Markedreef.

Elke woning heeft aan de voorzijde op de eigen kavel een opstelplaats voor een auto met een optie voor een carport. De inpandige berging voor bijvoorbeeld de fiets, is zowel vanaf de straatzijde als vanuit de keuken bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse uitbreidings- en indelingsvarianten bij de verschillende woningtypes.

Opgeleverd oktober 2018.


Lelystad, 9 woningen KempenaarLelystad-Kempenaar-2.jpg

Vazet heeft samen met Stichting Seniorenbouw 9 levensloopbestendige woningen in het plan Kempenaar te Lelystad ontwikkeld.

Het gehele woonprogramma bevindt zich op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Opgeleverd mei 2018.


Bornsche Maten (Borne), 'De Vossenheem'Borne-Prieel-11-11.jpg

In de wijk Bornsche Maten realiseert Vazet 20 levensloopbestendige patiowoningen. Bornsche Maten is gelegen tussen het karakteristieke dorp Borne en het prachtige Twentse landschap.
De 20 patiowoningen liggen midden in een unieke parkachtige omgeving aan de Vossenbeek en zijn gesitueerd rondom een centraal binnenplein en richten zich naar de groene omgeving.

De woningen hebben een compleet woonprogramma met slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond en konden desgewenst ook uitgebreid worden met een extra verdieping. Deze (optionele) extra woonlaag biedt bovendien nog ruimte voor extra slaapkamers en een extra badkamer.

Opgeleverd september 2017.


Hasselt, 13 levensloopbestendige woningenHasselt-Drapeniersgilde-1-1.jpg

Vazet create heeft in de Hasselter wijk ‘Om de Weede’ 13 levensloopbestendige woningen ontwikkeld.
De Weedehof bestaat uit 13 comfortabele woningen en wordt ontsloten vanaf de Grote Weede. De 2 woningen aan weerszijde van de toegang van het plangebied hebben standaard een extra woonlaag met een schuin dak. De overige woningen in het plan hebben één woonlaag, maar konden desgewenst ook uitgebreid worden met een extra verdieping.

De woningen in de Weedehof hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. Daarnaast had de koper diverse mogelijkheden om de plattegrond naar eigen wens aan te passen. Hierbij konden verschillende ruimten worden vergroot of verplaatst. De (optionele) extra woonlaag biedt bovendien nog ruimte voor één of twee extra slaapkamers en een extra badkamer.

Opgeleverd in 2017.


Heeten, 5 levensloopbestendige woningen plan IJsselgouweHeeten-ijsselgouwe-1-1.jpg

In het Overijsselse Heeten, gemeente Raalte, heeft Vazet creatie 5 comfortabele levensloopbestendige woningen ontwikkeld.

De basiswoning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond; bewoners kunnen koken, slapen en douchen op dezelfde verdieping en de auto voor de deur parkeren. Ook hebben kopers ruime mogelijkheden gehad om de plattegrond naar wens aan te passen.

Naast de basiswoning kon worden gekozen voor een extra woonlaag. Deze woonlaag biedt de mogelijkheid om een logeer- of hobbykamer te maken. Ook een slaapkamer en badkamer op de verdieping behoren tot de mogelijkheden. Dit levert flexibiliteit op de begane grond voor een extra ruime woonkamer.

Opgeleverd juni 2017.


 Soest, Molenschot terreinSoest-Jan-Lievenslaan-1-1.jpg

Op de locatie van een voormalig verzorgingshuis heeft Vazet creatie een wijkje ontwikkeld met 24 huurappartementen en 47 koopwoningen.
Locatie Molenschot grenst aan de Soester Engh, een historisch akkerlandschap dat omsloten is door de lintbebouwing van het oude dorp.

Vazet heeft in opdracht van Stichting Woonzorg Nederland 24 huurappartementen voor senioren ontwikkeld. Daarnaast heeft Vazet ook nog eens koopwoningen ontwikkeld, variërend van rijwoningen tot royale vrijstaande woningen op ruime kavels. De woningen in het project 'Het Land van Bieshaer' kenmerken zich door de bouwstijl uit de jaren 1930.


Den Haag Mozartlaan 30 vrije sector huurappartementenDen-Haag-Robert-Stolzplantsoen-3.jpg

Aan de zuidwest zijde van Den Haag, in het stadsdeel Loosduinen, heeft Vazet creatie een appartementengebouw met 30 woningen aan het Robert Stolzplantsoen ontwikkeld. De appartementen zijn in opdracht van MN Serrvices gebouwd. Het gebouw ligt naast het recent opgeleverde gebouw De Componist, een ruim appartementengebouw voor senioren en vormt de afsluiting van deze ontwikkeling op een voormalige schoollocatie.

Gelegen op slechts 1200 meter van het strand van Kijkduin is dit een ideale locatie voor strand- en zee liefhebbers die ook alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik willen hebben.

De ruime appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers en ruime balkons gelegen op het zuidoosten of zuidwesten.

Opgeleverd maart 2017.


 Assen, 14 patiobungalowsAssen-Zuiderkade-5.jpg

In samenwerking met Stichting Seniorenbouw Noord Nederland is ook in Kloosterveste een CPO project gerealiseerd.

Kloosterveste is het nieuwe hart van Kloosterveen. In deze ruime en moderne wijk aan de westkant van Assen heeft Vazet creatie 14 patiobungalows gerealiseerd.

Dit unieke project is tot stand gekomen door Hepro en de gemeente Assen in samenspraak met bewoners. De comfortabele onderhoudsarme woningen zijn goed geïsoleerd en liggen op wandelafstand van verschillende voorzieningen. Slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Er is voldoende bergruimte en een bescheiden en veilige tuin die nagenoeg geen onderhoud vergt.


Middelburg, Sir Winston ChurchilllaanMiddelburg-Koos-vorrinkstraat-1.jpg

In de wijk Klarenbeek, aan de noordzijde van het historische centrum van Middelburg heeft Vazet creatie in opdracht van Stichting Woonzorg Nederland 41 huurappartementen voor senioren geraliseerd. Het project is samen met de ketenpartners ontwikkeld. De oplevering heeft plaatsgevonden in mei 2016.

Op het naastgelegen terrein heeft Vazet creatie in een parkachtige setting, 12 geschakelde koopwoningen voor senioren gerealiseerd. Met een volledig woonprogramma van woonkamer, slaapkamers en badkamer op de begane grond zijn deze woningen zeer geschikt voor senioren die een ruime woning met tuin ambiëren. Optioneel kon worden gekozen voor een verdieping met een of twee extra kamers, waardoor een groot scala aan indelingsmogelijkheden onstond. Deze woningen zijn in het eerste kwartaal van 2016 opgeleverd. 


Leek, Oranjerie en NijenoertwegLeek-Oranjerie-1.jpg

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Het combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau. In deze gemeente heeft Vazet creatie 6 patiobungalows gerealiseerd.

Deze comfortabele onderhoudsarme woningen zijn goed geïsoleerd en liggen op wandelafstand van verschillende voorzieningen.

De auto kan voor de deur worden geparkeerd en alle functies, zoals slaapkamer en naastgelegen badkamer, bevinden zich op de begane grond. De woningen beschikken over voldoende bergruimte en hebben een bescheiden en veilige tuin. 


Ameide, 10 eengezinswoningen 't ZouweveldAmeide-10-opl-web.jpg

In de gemeente Zederik in het Groene Hart van de Randstad ligt het stadje Ameide. Vazet creatie heeft hier een project met 10 eengezinskoopwoningen gerealiseerd. Het uitbreidingsgebied
’t Zouweveld is ook bekend als een voormalig zorgterrein.

De afgelopen jaren is hier onder meer het nieuwe zorgcomplex Open Vensters gerealiseerd, met een uitstraling die helemaal past in deze tijd. Voorts zijn in dit gebied inmiddels diverse rijwoningen en geschakelde woningen gerealiseerd.

De woningen zijn gunstig gelegen met de tuinen aan een brede vliet en hebben een royale stramienmaat van 6,30 meter.
Opgeleverd maart 2015.


Assen, 15 woningen Baggelhuizen15_woningen_assen_2-website.jpg

Aan de Westergoo/Oostergoo in de wijk Baggelhuizen heeft Vazet 15 woningen gerealiseerd.

Het betreft het eerste CPO-project van de gemeente Assen.
De eerste woningen zijn officieel in mei 2012 opgeleverd.