Opgeleverde projecten

Haaksbergen, 10 levensloopbestendige woningen
Plan ‘Hassinkborgh’

Haaksbergen-2-klein-website.jpg

Tussen kantorencomplex Hassinkborgh en de huidige woonwijk zijn 10 levensloopbestendige rijwoningen gerealiseerd. De woningen hebben allemaal een tuin grenzend aan de al bestaande wadi. Aan de voorzijde heeft iedere woning een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn er extra (bezoekers) parkeerplaatsen aangebracht aan de weg.

Plattegronden-Type-A-en-B-Haaksbergen-website.png

Plattegrond-Type-C-Haaksbergen-website.png


Heeten, 6 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen Plan 'Hart van Gouwe'

Rij-woning-Heeten-klein-website.jpg
                                                                                                                          Woningen type Kamille

In Heeten, op locatie IJsselgouwe zijn de afgelopen jaren levensloopbestendige woningen ‘ZuiderGouwe 1 en 2’ en appartementencomplex ‘GouwePark’ gerealiseerd. Op de vrije kavels achterin het plangebied, hebben diverse kopers inmiddels hun eigen woning laten bouwen en hun intrek genomen.

De laatste fase in Plan 'Hart van Gouwe' biedt een zeer gevarieerd woningaanbod met 6 eengezinswoningen type Kamille en 6 levensloopbestendige woningen type Korenbloem.
Alle woningen hebben één parkeerplaats op eigen terrein; de eengezinswoningen aan de achterzijde en de levensloopbestendige woningen aan de voorzijde. Achter de woningen ligt een openbaar parkeerhof waar 12 (bezoekers)parkeerplaatsen aanwezig zijn. Bovendien is er volop ruimte voor eigen wensen.

Plattegrond-Kamille-12-Heeten.png


Heeten, 13 particuliere kavels De IJsselgouwe

kalvelkaart-13-small-1098x450-1.jpg
De 13 kavels ‘De IJsselgouwe’ liggen aan de rand van Heeten op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Wonen op deze plek betekent rust, ruimte en groen en biedt een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling en/of fietstocht in de fraaie Sallandse natuurgebieden. Ook is er op korte afstand het centrum waarbij de gezelligheid op gezocht kan worden.

De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 735 tot circa 990m2. In het bestemmingsplan worden een aantal bouwregels voorgeschreven, maar verder is het gebied welstandsvrij. Hierdoor er veel vrijheid en een grote diversiteit aan woningen mogelijk.


Eelde, 12 levensloopbestendige woningen 'Thuis in Eelde'

 Oplevering-12-woningen-Eelde-website.jpg

De woningen in het plan 'Thuis in Eelde' worden gesitueerd rondom een groen hofje achter de Schoollaan in Eelde.
De woningen hebben een vriendelijke uitstraling waarbij duurzame materialen met weinig onderhoud worden toegepast. Door de zorgvuldige vormgeving en metselwerkaccenten ontstaat een gevarieerd gevelbeeld.

Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd.
De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle functies, zoals de slaapkamer en de naastgelegen badkamer op de begane grond.

Situatie-12-Eelde.png

Woningtypes-A-en-B-12-Eelde-website.png


Heeten, 5 woningen (ZuiderGouwe fase 2) 

Heeten-straatbeeld-website.jpg

Aan de rand van Heeten, bevindt zich het prachtige groene gebied van voormalig klooster IJsselgouwe. Hier zijn reeds 5 levensloopbestendige woningen ZuierGouwe fase 1 gerealiseerd en 11 appartementen GouwePark. 
De woningen van ZuiderGouwe fase 2 bevinden zich tussen de reeds gerealiseerde 5 woningen van ZuiderGouwe fase 1 en appartementencomplex Gouwepark.

Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. 
De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle functies, zoals de slaapkamer en de naastgelegen badkamer op de begane grond. 
Bovendien zijn er ruime mogelijkheden om de woning naar uw eigen wensen aan te passen.

Situatie-5-Heeten-2de-fase-website.png

Woningtype-5-Heeten-2de-fase-website.png


Assen 30 luxe appartementen

impressie_westerparkstate_water-definitief-HR.jpgIn het Westerpark, verscholen in het groen en vlakbij het Asserbos, heeft Vazet 2 eigentijdse complexen ontwikkeld met ieder 15 appartementen met in het souterrain parkeerplaatsen voor de bewoners.

De comfortabele, energiezuinige appartementen 'Westerparkstate' hebben een eigentijds en hoogwaardig afwerkingsniveau. Deze appartementen worden niet meer verwarmd door een traditioneel gasgestookte cv ketel, maar door een warmtepompsysteem. Op het dak zijn zonnepanelen toegepast die energie opwekken voor de appartementen. Elektrisch koken is tegenwoordig dé standaard. De gebouwen zijn hierdoor klaar voor de toekomst.

Bekijk ook het fimpje op YouTube.

Situatie-30-appartementen-Assen-website.png

 

Type-D-en-E-30-appartementen-Assen-website.png

Type-F-en-G-30-appartementen-Assen-website.png


Prinsenbeek, locatie Hagedonk

Prinsenbeek-25-appartementen.jpg

Op het terrein van het voormalige verzorgingstehuis Hagedonk in Prinsenbeek heeft Vazet 21 huurappartementen opgeleverd aan Woonzorg Nederland evenals 25 vrije sector huurappartementen voor ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van a.s.r. real estate.a.s.r., alsook 8 levensloopbestendige woningen aan kopers.


Almelo, 13 levensloopbestendige woningen 'Plan Aadijk' 18182_AI_stp_1_v02-zonder-tekst.jpg

Géén appartement, maar een comfortabele woning, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. De auto voor de deur en het gehele woonprogramma op de begane grond. De woningen hebben een gasloze installatie.
Bovendien zijn er ruime mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen.

Situatie-website-1.png

Woningtypes-13-Almelo-website.jpg


Almelo, 12 vrije sector kavels 'Plan Aadijk'18182_AI_VVDJI_0093_V03.jpg

Op de vrije sector kavels hebben de kopers de mogelijkheid gehad om een woning geheel naar eigen inzicht en wens te laten realiseren, door een zelf gekozen bouwer.
Het enige waar rekening mee moest worden gehouden waren. de bebouwingslijnen en de maximale hoogte. De ontwerpen zijn welstandsvrij.


Westerhaar, 8 levensloopbestendige woningenWesterhaar-website.jpg

De 8 levensloopbestendige woningen zijn gerealiseerd in het woningbouwplan Kruidenwijk in Westerhaar-Vrienzenveensewijk. De woningen, met een oppervlak van ca. 98 m2, hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. 

Bouwnummers-01-03-05-07-Westerhaar.png
Bouwnummers 01, 03, 05 en 07


Ameide, 36 appartementen en 17 grondgebonden woningenDJI_0362.jpg

Aan de rand van Ameide, grenzend aan natuurgebied de Zouweboezem, ligt de wijk 't Zouweveld. Hier hebben Herkon en Vazet 36 appartementen en 17 grondgebonden woningen ontwikkeld.

De appartementen (Roerdomp en Purperreiger) en de 17 woningen zijn gerealiseerd aan de zuidzijde van het plangebied en worden aan twee zijden ontsloten door water.


Joure, 12 levensloopbestendige woningenJoure-Zuiderveldhof-1.jpg

Confortabel wonen is het uitgangspunt  voor de 12 levensloopbestendige woningen in plan ‘Súderfjild’.
Géén appartement, maar een comfortabele, onderhoudsarme en energiezuinige woning die standaard voorzien is van een gasloze installatie. De auto voor de deur, voldoende bergruimte en alle woonfuncties op de begane gronnd.
Het plan aan de Koningin Julianalaan omvat 12 levensloopbestendige woningen met het volledig woonprogramma op de begane grond, op loopafstand van het centrum.

Opgeleverd februari 2019.

Bouwnummers-type-A-01-05-09-11-Joure.png
Woningtype A bouwnummers 03, 05, 09 en 11


Heeten, 11 koopappartementen ‘Gouwepark’ Heeten-Ijsselgouwe-2-2.jpg

In het plan IJsselgouwe te Heeten heeft Vazet 11 koopappartementen gerealiseerd.
Het gebouw bestaat uit 3 woonlagen. De hoofdentree is opgedeeld in 2 toegangen: 1 toegang naar het trappenhuis en 1 toegang naar de centrale hal.
 
Opgeleverd december 2018.


Assen, 18 patio-koopwoningen Assen-Marsbrink-1.jpg

In de woonwijk Marsdijk heeft Vazet in samenwerking met Stichting Seniorenbouw 18 patio-koopwoningen ontwikkeld.

Het plan kenmerkt zich door de ruime en groene opzet met alle voorzieningen binnen handbereik. De 4 verschillende woningtypes zijn gesitueerd rondom een centraal hof en richten zich naar de groene omgeving. De woningen worden ontsloten vanaf de Markedreef.

Elke woning heeft aan de voorzijde op de eigen kavel een opstelplaats voor een auto met een optie voor een carport. De inpandige berging voor bijvoorbeeld de fiets, is zowel vanaf de straatzijde als vanuit de keuken bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse uitbreidings- en indelingsvarianten bij de verschillende woningtypes.

Opgeleverd oktober 2018.


Lelystad, 9 woningen KempenaarLelystad-Kempenaar-2.jpg

Vazet heeft samen met Stichting Seniorenbouw 9 levensloopbestendige woningen in het plan Kempenaar te Lelystad ontwikkeld.

Het gehele woonprogramma bevindt zich op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Opgeleverd mei 2018.


Bornsche Maten (Borne), 'De Vossenheem'Borne-Prieel-11-11.jpg

In de wijk Bornsche Maten realiseert Vazet 20 levensloopbestendige patiowoningen. Bornsche Maten is gelegen tussen het karakteristieke dorp Borne en het prachtige Twentse landschap.
De 20 patiowoningen liggen midden in een unieke parkachtige omgeving aan de Vossenbeek en zijn gesitueerd rondom een centraal binnenplein en richten zich naar de groene omgeving.

De woningen hebben een compleet woonprogramma met slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond en konden desgewenst ook uitgebreid worden met een extra verdieping. Deze (optionele) extra woonlaag biedt bovendien nog ruimte voor extra slaapkamers en een extra badkamer.

Opgeleverd september 2017.


Hasselt, 13 levensloopbestendige woningenHasselt-Drapeniersgilde-1-1.jpg

Vazet create heeft in de Hasselter wijk ‘Om de Weede’ 13 levensloopbestendige woningen ontwikkeld.
De Weedehof bestaat uit 13 comfortabele woningen en wordt ontsloten vanaf de Grote Weede. De 2 woningen aan weerszijde van de toegang van het plangebied hebben standaard een extra woonlaag met een schuin dak. De overige woningen in het plan hebben één woonlaag, maar konden desgewenst ook uitgebreid worden met een extra verdieping.

De woningen in de Weedehof hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. Daarnaast had de koper diverse mogelijkheden om de plattegrond naar eigen wens aan te passen. Hierbij konden verschillende ruimten worden vergroot of verplaatst. De (optionele) extra woonlaag biedt bovendien nog ruimte voor één of twee extra slaapkamers en een extra badkamer.

Opgeleverd in 2017.


Heeten, 5 levensloopbestendige woningen plan IJsselgouweHeeten-ijsselgouwe-1-1.jpg

In het Overijsselse Heeten, gemeente Raalte, heeft Vazet 5 comfortabele levensloopbestendige woningen ontwikkeld.

De basiswoning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond; bewoners kunnen koken, slapen en douchen op dezelfde verdieping en de auto voor de deur parkeren. Ook hebben kopers ruime mogelijkheden gehad om de plattegrond naar wens aan te passen.

Naast de basiswoning kon worden gekozen voor een extra woonlaag. Deze woonlaag biedt de mogelijkheid om een logeer- of hobbykamer te maken. Ook een slaapkamer en badkamer op de verdieping behoren tot de mogelijkheden. Dit levert flexibiliteit op de begane grond voor een extra ruime woonkamer.

Opgeleverd juni 2017.


 Soest, Molenschot terreinSoest-Jan-Lievenslaan-1-1.jpg

Op de locatie van een voormalig verzorgingshuis heeft Vazet een wijkje ontwikkeld met 24 huurappartementen en 47 koopwoningen.
Locatie Molenschot grenst aan de Soester Engh, een historisch akkerlandschap dat omsloten is door de lintbebouwing van het oude dorp.

Vazet heeft in opdracht van Stichting Woonzorg Nederland 24 huurappartementen voor senioren ontwikkeld. Daarnaast heeft Vazet ook nog eens koopwoningen ontwikkeld, variërend van rijwoningen tot royale vrijstaande woningen op ruime kavels. De woningen in het project 'Het Land van Bieshaer' kenmerken zich door de bouwstijl uit de jaren 1930.


Den Haag Mozartlaan 30 vrije sector huurappartementenDen-Haag-Robert-Stolzplantsoen-3.jpg

Aan de zuidwest zijde van Den Haag, in het stadsdeel Loosduinen, heeft Vazet een appartementengebouw met 30 woningen aan het Robert Stolzplantsoen ontwikkeld. De appartementen zijn in opdracht van MN Serrvices gebouwd. Het gebouw ligt naast het recent opgeleverde gebouw De Componist, een ruim appartementengebouw voor senioren en vormt de afsluiting van deze ontwikkeling op een voormalige schoollocatie.

Gelegen op slechts 1200 meter van het strand van Kijkduin is dit een ideale locatie voor strand- en zee liefhebbers die ook alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik willen hebben.

De ruime appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers en ruime balkons gelegen op het zuidoosten of zuidwesten.

Opgeleverd maart 2017.


 Assen, 14 patiobungalowsAssen-Zuiderkade-5.jpg

In samenwerking met Stichting Seniorenbouw Noord Nederland is ook in Kloosterveste een CPO project gerealiseerd.

Kloosterveste is het nieuwe hart van Kloosterveen. In deze ruime en moderne wijk aan de westkant van Assen heeft Vazet 14 patiobungalows gerealiseerd.

Dit unieke project is tot stand gekomen door Hepro en de gemeente Assen in samenspraak met bewoners. De comfortabele onderhoudsarme woningen zijn goed geïsoleerd en liggen op wandelafstand van verschillende voorzieningen. Slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Er is voldoende bergruimte en een bescheiden en veilige tuin die nagenoeg geen onderhoud vergt.


Middelburg, Sir Winston ChurchilllaanMiddelburg-Koos-vorrinkstraat-1.jpg

In de wijk Klarenbeek, aan de noordzijde van het historische centrum van Middelburg heeft Vazet creatie in opdracht van Stichting Woonzorg Nederland 41 huurappartementen voor senioren geraliseerd. Het project is samen met de ketenpartners ontwikkeld. De oplevering heeft plaatsgevonden in mei 2016.

Op het naastgelegen terrein heeft Vazet in een parkachtige setting, 12 geschakelde koopwoningen voor senioren gerealiseerd. Met een volledig woonprogramma van woonkamer, slaapkamers en badkamer op de begane grond zijn deze woningen zeer geschikt voor senioren die een ruime woning met tuin ambiëren. Optioneel kon worden gekozen voor een verdieping met een of twee extra kamers, waardoor een groot scala aan indelingsmogelijkheden onstond. Deze woningen zijn in het eerste kwartaal van 2016 opgeleverd. 


Leek, Oranjerie en NijenoertwegLeek-Oranjerie-1.jpg

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Het combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau. In deze gemeente heeft Vazet 6 patiobungalows gerealiseerd.

Deze comfortabele onderhoudsarme woningen zijn goed geïsoleerd en liggen op wandelafstand van verschillende voorzieningen.

De auto kan voor de deur worden geparkeerd en alle functies, zoals slaapkamer en naastgelegen badkamer, bevinden zich op de begane grond. De woningen beschikken over voldoende bergruimte en hebben een bescheiden en veilige tuin. 


Ameide, 10 eengezinswoningen 't ZouweveldAmeide-10-opl-web.jpg

In de gemeente Zederik in het Groene Hart van de Randstad ligt het stadje Ameide. Vazet heeft hier een project met 10 eengezinskoopwoningen gerealiseerd. Het uitbreidingsgebied
’t Zouweveld is ook bekend als een voormalig zorgterrein.

De afgelopen jaren is hier onder meer het nieuwe zorgcomplex Open Vensters gerealiseerd, met een uitstraling die helemaal past in deze tijd. Voorts zijn in dit gebied inmiddels diverse rijwoningen en geschakelde woningen gerealiseerd.

De woningen zijn gunstig gelegen met de tuinen aan een brede vliet en hebben een royale stramienmaat van 6,30 meter.
Opgeleverd maart 2015.


Assen, 15 woningen Baggelhuizen15_woningen_assen_2-website.jpg

Aan de Westergoo/Oostergoo in de wijk Baggelhuizen heeft Vazet 15 woningen gerealiseerd.

Het betreft het eerste CPO-project van de gemeente Assen.
De eerste woningen zijn officieel in mei 2012 opgeleverd.