Laatste fase nieuwbouwwoningen ’t Zouweveld gestart
14 november 2018

Laatste fase nieuwbouwwoningen ’t Zouweveld gestart

Op woensdag 14 november 2018 gaf de ontwikkelcombinatie ’t Zouweveld, bestaande uit projectontwikkelaars Vazet en Herkon, het officiële startsein voor de realisatie van de laatste fase van de nieuwbouwwijk ’t Zouweveld in Ameide. Om dit moment te vieren sloeg wethouder Van Middelkoop van de gemeente Zederik, in aanwezigheid van de kopers en andere betrokkenen de feestelijke paal.

Aan de rand van Ameide, grenzend aan natuurgebied De Zouweboezem, ligt de wijk ’t Zouweveld. De wijk biedt aan eenieder wat wils. Zo zijn hier de afgelopen jaren al een zorgcomplex en woningen gerealiseerd. Op dit moment worden de twee appartementengebouwen ‘Purperreiger’ en ‘Roerdomp’ gebouwd. En met de nieuwbouw van de laatste woningen wordt de nieuwbouwwijk voltooid.

Deze laatste fase biedt een zeer gevarieerd woningaanbod: 5 patiowoningen, 10 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De woningen zullen naar verwachting eind 2019 worden opgeleverd. Er was veel interesse voor zowel de appartementen als de grondgebonden woningen in ’t Zouweveld, alle woningen zijn dan ook inmiddels verkocht.

Architektenbureau Bikker uit Groot-Ammers was verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen. De bouw is in handen van Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam.

 

< terug naar nieuws